© Kike Sempere

POLINIZA DOS, Trobada d’Art Urbà, és l’onzena edició del certamen d’art urbà de la Universitat Politècnica de València, que enguany tindrà lloc entre el 16 i el 20 de maig del 2016.

En l’XI edició es presenta un canvi de cicle, seguint la direcció que el mateix moviment ha experimentat en les últimes dècades: de l’auge dels grans festivals i les descomunals intervencions en grans superfícies a projectes més autònoms, de dimensions humanes i sostenibles, en els quals pren més importància el procés i l’experiència creativa, i que s’integren en l’entorn urbà, en el context entès en un sentit ampli, social, funcional, històric o polític d’un espai concret. Des d’aquesta perspectiva, cal entendre que algunes de les manifestacions artístiques urbanes recents estiguen abandonant la monumentalitat bidimensional i hagen ampliat el seu camp d’actuació cap a propostes tridimensionals, cap a intervencions mínimes o registres d’allò quotidià i pròxim.

Des de la Universitat, ens trobem el repte d’enfrontar-nos a una tasca de reflexió, anàlisi i (auto)crítica sobre la pràctica artística en l’entorn urbà; per això buscarem sempre la diversitat de propostes plàstiques. D’aquesta manera, concebem POLINIZA DOS com un punt de trobada, de diàleg i d’intercanvi entre artistes, teòrics, associacions, institucions, la comunitat universitària i la societat.

CONTACTE:

+34 963877100
cultura@upv.es


DIRECCIÓ:

Rectorat, edifici 3A
Camí de Vera, s/n 46022 València

Col·labora: