POLINIZA DOS, Trobada d’Art Urbà XII, és el certamen d’art urbà de la Universitat Politècnica de València, que enguany tindrà lloc entre el 15 i el 19 de maig del 2017.

En la dotzena edició volem retornar a l’esperit de darreres edicions, a través de col·laboracions amb universitats de l’estranger i aprofundint en la realització de propostes més experimentals. La finalitat d’aquesta aposta és aconseguir complicitat amb artistes i entitats internacionals, especialment iberoamericanes, fent funcionar la Trobada d’Art Urbà com un altaveu de les millors propostes de l’escena de l’art urbà contemporani. Enguany ens hem centrat en Puerto Rico, concretament, en la Facultat d’Humanitats i el Departament de Belles Arts de la Universitat de Puerto Rico, recinte de Río Piedras. De la mateixa manera, també hem obert una col·laboració amb la iniciativa ja consolidada a la ciutat de San Juan de Puerto Rico: Santurce es Ley.

Des de la Universitat, continuem afrontant el repte que suposa aquesta tasca de reflexió, anàlisi i (auto)crítica sobre la pràctica artística en l’entorn urbà, per això continuarem visibilitzant les iniciatives i la producció artística de diferents àmbits i geografies. D’aquesta manera, concebem POLINIZA DOS com un punt de trobada, de diàleg i d’intercanvi entre artistes, teòrics, associacions, institucions, la comunitat universitària i la societat.

CONVOCATÒRIA - TANCADA

RESOLUCIÓ 2017



CONTACTE:

+34 96 387 90 07 (Lola)
+34 96 387 70 95 (Montse)
cultura@upv.es


DIRECCIÓ:

Àrea d'Activitats Culturals
(Rectorat) Edifici 3A
Camí de Vera, s/n 46022 València (Spain)

Col·labora: