El 15è certamen de la Trobada d'Art Urbà POL·LINITZA DOS tindrà lloc al campus de Vera de la Universitat Politècnica de València entre els dies 29 de novembre i 21 de desembre del 2020. Al llarg d'aquest mes es duran a terme 7 intervencions als espais del campus.

En aquesta edició de la Trobada s’hi desplegaran diversos acostaments a les pràctiques artístiques a l'entorn urbà, a través d'un ampli espectre de llenguatges plàstics. 7 artistes hi desenvoluparan una sèrie de propostes que donaran compte dels processos i les tendències de renovació actuals de l'art urbà.

Artistes com el franconeerlandès Eliote i els espanyols Abel Iglesias i miko.0034 mostraran com el grafit s'ha interessat per la reinterpretació dels seus propis codis interns, tot creant estils i formes que subverteixen els seus cànons. A més, en aquesta edició trobarem diversos acostaments a la representació de les identitats i les seues construccions col·lectives per part d'artistes com ara Medianeras, Yksuhc Juan i Slim Safont. Paral·lelament, i mantenint l'interès de la Trobada a donar difusió a l'encreuament entre les diferents disciplines artístiques, l'artista estatunidenca i resident a Berlín Emily Eldridge desenvoluparà una proposta que deriva de la il·lustració i el disseny cap als camps del mural i l'art urbà.

Davant l'excepcional situació que vivim, POL·LINITZA DOS 2020 es reformula. Per tant, la Trobada se celebrarà sota les mesures de seguretat oportunes i els controls sanitaris pertinents davant la Covid-19, tot comprometent-se amb el desenvolupament d'activitats culturals de forma segura i conscient.

CONVOCATÒRIA-TANCADA RESOLUCIÓ 2020



CONTACTE:

+34 96 387 90 07 (Lola)
+34 96 387 70 95 (Montse)
cultura@upv.es


DIRECCIÓ:

Àrea d'Activitats Culturals
(Rectorat) Edifici 3A
Camí de Vera, s/n 46022 València (Spain)

Col·laboren: